Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

Live Muziek bij Velvet Music

Live Muziek bij Velvet Music
Redactie

De komende tijd is er veel leuks te beleven op Eindhoven Strijp-S en wel in het bijzonder bij platenzaak Velvet Music, gevestigd in Winkelcentrum Urban Shopper aan de Torenallee. Zij organiseren de komende tijd namelijk een paar hele leuke optredens op zaterdagmiddag, van onbekend aanstormend talent tot en met landelijk bekende bands. Om welke artiesten het gaat, dat lees je hieronder:

18 maart 2017, 14:00 uur: Nouveau Vélo
Een week later is het de beurt aan de band Nouveau Vélo, welke voor de gelegenheid een akoestische set zal spelen. ’s Avonds in het Stroomhuis zullen zij hun nieuwe album presenteren, wat op vrijdag 17 maart zal verschijnen. Nouveau Vélo is uitermate geschikt voor fans van indie-rock als R.E.M., The Feelies, Real Estate en Interpol.

25 maart 2017, 15:00 uur: Trip To Dover
Het duo Trip To Dover bestaat uit zangeres/gitarist Olga en synth-speler Johannes, en maakt vooral muziek waarbij dance en rock worden gecombineerd tot een geheel eigen geluid waarbij je niet stil kunt blijven staan. Alsof Dave Grohl en The Chemical Brothers samen aan het jammen zijn. Must-see dus!
In April zal ook weer heel veel te beleven zijn in de winkel van Velvet Music Eindhoven, waaronder op 15 april een in-store optreden van de Amsterdamse band Nachtschade (sleazy rock & roll voor de gelegenheid in een akoestisch jasje) en natuurlijk is april ook de maand van Record Store Day.

Record Store Day: 22 april 2017
Op Record Store Day 2017 zal Velvet Music Eindhoven ’s ochtends om 9 uur haar deuren openen, waarna het feest los kan barsten met veel toffe en unieke releases welke speciaal voor die dag uitkomen. Tevens ligt er voor de eerste klanten een goodie-bag klaar met onder anderen een gelimiteerde single van Jett Rebel. De rest van de dag wordt het één groot feest in de winkel met veel live-muziek, maar wat het programma precies wordt, dat is nog even geheim…