Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Nirwana Tuinfeest maakt line-up compleet

Nirwana Tuinfeest
Reno van der Looij

Nirwana Tuinfeest heeft zojuust de laatste namen voor de aankomende editie van het festival. Met de toevoegingen White LiesVANTFleddy Melculy, Admiral Freebee, Less Than JakeThe Charm The Fury en Kyle Gass Band. Hiermee is het programma compleet.

Het festival in Lierop vindt dit jaar plaats op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 augustus. Zoals gebruikelijk is de zondag gratis toegankelijk. Combi tickets en dagkaarten via deze link. Eerder werden De Staat, Starsailor, The Hives en DeWolff al aangekondigd.

Met White Lies heeft Nirwana Tuinfeest de mede-headliner van de vrijdag vastgelegd. Deze britten braken in 2009 door met hun album To Lose My Life waarop onder andere de hits To Lose My Life, Death en Farewell To The Fairground op stonden.. Met hun in februari uitgekomen nieuwste album Friends onder de arm en een in maart van dit jaar uitverkochte tour in Nederland gaat dit helemaal goedkomen voor de eerste dag van Nirwana Tuinfeest.
Nirwana Tuinfeest