Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

lost/ctrl zet er een punt achter

lost/ctrl zet er een punt achter
Guido Segers

Slecht nieuws vandaag, Eindhovense nu-wavers lost/ctrl stoppen als band. De heren brachten een top EP uit en speelden in vele zalen met hun unieke geluid. Op 7 april zijn de mannen nog live te zien in de Groene Engel in Oss.

Als reden voor het uit elkaar gaan geeft de band in een facebook post te kennen, dat de agenda’s en bandwisselingen de reden zijn dat het niet meer voort wilde:

Wegens de vele wisselingen van samenstelling en de agenda’s van de bandleden is het niet langer mogelijk de band voort te zetten. Wij willen jullie danken voor al het applaus bij onze shows, elke like op Facebook, elke EP en shirt wat er bij je in de kast ligt, elke euro die ooit via de crowdfunding is gedoneerd en elke sticker die geplakt is! (Facebook lost/ctrl)

Wij zijn ervan overtuigd dat we de bandleden terug gaan zien in andere bands en acts. Luister nog eens die self-titled ep terug anders (lees hier onze review). Wij zijn er toch telkens weer verbaasd over de kwaliteit van de bandjes uit Eindhoven. Dit is dan ook jammer om te horen. We wensen de bandleden veel succes met verdere (muzikale) plannen.