Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Paaspop maakt line-up zo goed als compleet met reeks nieuwe acts

Paaspop
Reno van der Looij

Tussen al het geweld van nieuwe heavy aankondigingen en nieuwe festivals deze dagen, zouden we bijna vergeten dat Paaspop vandaag de line-up zo goed als rond heeft gemaakt. En dat zelfs met maar liefst wederom (we hadden Komatsu en Call it Off al) drie Eindhovense acts in deze aankondiging: Fresku, Lookapony en MOOON prijken namelijk op het affiche!

De volledige reeks van nieuwe actis en bands in deze aankondiging:  Bartek, Brutus, Calderas, Dying Fetus, Fresku (special show: Fresku + Mocromaniac + Braz + Pietju Bell + Woenzelaar + Killer Kamal), Harris & Parris, Lookapony, Memphis Maniacs, Mercy John, Michel de Hey, MOOON, Roulsen, SMLSS, The Sore Losers, Vezpa en Zitakula. Helaas moet Black Foxxes door onvoorziene omstandigheden Paaspop annuleren

Onder andere Parkway Drive, Dool, Undeclinable Ambuscade, Kensington, Komatsu, Suicidal Tendencies, Crystal Fighters, Chef’Special, Anouk, Guido Weijers, Hans Teeuwen, Kyle Gass Band, La Pegatina, The Veils, Anti-Flag, Call It Off, The Charm The Fury, Asking Alexandria, Birdy Nam Nam, Stick to your Guns en Textures hadden we al eerder genoteerd voor het paasweekend van vrijdag 14 april tot en met zondag 16 april op terrein De Molenheide te Schijndel.

Op de gloednieuwe website staan alle acts per dag. Het gedetailleerde tijdschema wordt volgende week bekendgemaakt. Alle soorten tickets, hun prijzen en de speciale voorwaarden (ook voor de Young & Free) staan uiteraard ook op de website. DeEarly Birdtickets zijn uitverkocht.