Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 mei 2024

Scroll to top

Top

Eindhovens bloed op de Groezrock podia

Call it Off
Reno van der Looij

Even een klein stukje over de grens kijken. We hebben natuurlijk ons eigen hagelnieuwe hardcore feestje met The Sound of Revolution, maar België kent al sinds jaar en dag het mooie Groezrock. Dit jaar met ook een Eindhovense inbreng aangezien No Turning Back en Call it Off geboekt staan in Meerhout (Eindhoven – Meerhout is maar 56km).

Het punk/ hardcore / ska / rock festival (29 & 30 april) heeft inmiddels de line-up compleet en die liegt er niet om. Headliners Parkway Drive en Deftones prijken bovenaan het affiche. Maar daarnaast zijn ook Ignite, Pennywise, Gorilla Biscuits, Thrice en H2O niet de minste. Voor de volledige line-up: zie de poster hieronder.

Facebook event hier | Tickets hier | Website en dagindeling hier

[Foto artikel: Call it Off @ Dynamo Eindhoven. Credits: Elke Teurlinckx for Eindhoven Rockcity].

Groezrock