Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 juli 2024

Scroll to top

Top

Vier nieuwe namen voor Eindhoven Metal Meeting

EMM
Reno van der Looij

Met onder andere Venom, DOOL en Pentacle waren de eerste namen voor de Eindhoven Metal Meeting 2017 reeds bekend. Het festival dat op 15 en 16 december wederom 2 dagen in de Eindhovense Effenaar plaatsvindt voegt er nu nog eens vier acts aan toe.

Baptisme brengt een potje black metal, Coroner komt met technische thrash, crustgrind van Extreme Noise Terror en de extreme metal van Blasphemy kunnen we noteren. Hiermee is de line-up nog verre van compleet. More to follow…

De Early Bird Combi Tickets zijn inmiddels UITVERKOCHT. Maar de reguliere weekend tickets zijn beschikbaar via de officiële website van het festival. Voor 85,00 euro (excl. servicekosten) ben je er het hele weekend bij.

EMM