Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 9 december 2023

Scroll to top

Top

Support your locals: help Call it Off aan een 3FM Award

Support your locals: help Call it Off aan een 3FM Award
Reno van der Looij

Ja, gewoon een onvervalste oproep om on-line te stemmen. Kan ons het schelen. In het kader van support your local band. Call it Off is genomineerd voor een 3FM award (in de catagorie 3FM Talent) en die zender kan wel een beetje extra PUNK gebruiken. Dus daarom roepen wij op om massaal op onze Eindhovense vrienden naar die award te stemmen.

Waarom nog meer? Omdat ze gewoon vette live shows spelen, bassist Lesley leuke praatjes met ons maakt, net als de rest van de band overigens, ze dikke clips maken en een puik punkrock album hebben uitgebracht. Waar stemmen? Hier via deze link

[Foto artikel: Call it Off @ Dynamo Eindhoven. Credits: Elke Teurlinckx for Eindhoven Rockcity].