Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Paaspop heeft line-up compleet met nog eens 23 acts

Paaspop
Reno van der Looij

Zelfs voor Paaspopbegrippen is het programma voor de aankomende editie tijdens het paasweekend van vrijdag 14 april tot en met zondag 16 april op terrein De Molenheide overweldigend.

Desondanks zijn er weer 23 nieuwe namen bevestigd, te weten 90’s NOW! No Limits, Special Guest: Boys2Boys, Acousta Noir, Bas Birker & Leon van der Zanden, Bougenvilla, Brocco, Dad Horse Experience, Danny Vera, Donnerwetter, The Dutch Queen Tribute, Fleddy Melculy, Funkmaster B, HAEVN, Herman Brock Jr, Hitszone, Lisa Lois sings Adele, Mister And Mississippi, Moss, Planet Electro by The Orchestra Project, Pubquiz, Ratcom, Singlefeestje 5 jaar en Stand-Up Club met oa MC Tim Hartog, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest.

Onder andere Parkway Drive, Dool, Undeclinable Ambuscade, Kensington, Komatsu, Suicidal Tendencies, Crystal Fighters, Chef’Special, Anouk, Fresku, Dying Fetus, Guido Weijers, Hans Teeuwen, Kyle Gass Band, La Pegatina, The Veils, Anti-Flag, Call It Off, The Charm The Fury, Asking Alexandria, Birdy Nam Nam, Stick to your Guns en Textures hadden we al eerder genoteerd voor het paasweekend

Op de gloednieuwe website staan alle acts per dag. Het gedetailleerde tijdschema wordt 31 maart bekendgemaakt. Alle soorten tickets, hun prijzen en de speciale voorwaarden (ook voor de Young & Free) staan uiteraard ook op de website. De Early Bird tickets zijn uitverkocht.

Paaspop: de overtreffende trap van awesome & amazing

Paaspop voor Dummies: dit Brabantse Las Vegas behoort tot de eredivisie-top van de Europese festivals en onderscheidt zich door een ongekend grote variatie qua food(trucks) & drinks, qua campingaccommodatie en vooral qua programma: 72 uur lang theater, cabaret, high class entertainment, absurditeiten, straatartiesten, stand-up comedy, lifestyle, variété en vooral heel veel muziek.

Paaspops andere (p)aas troef is de met zichtbare passie & liefde ontworpen aankleding en decoratie van het festivalterrein. Boven op de imposante brug van de camping is het uitzicht op de skyline van sfeervolle circustenten adembenemend. Overdag is Paaspop de ultieme plek voor een ontdekkingsreis naar het onverwachte; ’s avonds worden bezoekers betoverd door de duizenden lichtjes die de weg wijzen naar nóg meer avontuur.

Paaspop: 16 podia & area’s

Paaspop telt dit jaar maar liefst 16 podia & area’s die allemaal hun eigen bijzondere sfeer, programmering en decors hebben. Neem Apollo: Paaspops intieme indoor eredivisiestadion voor 18.000 bezoekers waar gevierde (inter)nationale bands en artiesten optreden zoals Anouk, Chef’Special, Crystal Fighters, De Staat, Doe Maar, Hans Teeuwen, Kensington, Matt Simons, Tom Odell en UB40.

Of het nieuwe Amsterdamse smartlappencafé Dolle Mina; de door heavy acts (maar ook door pop en singer-songwriters) gedomineerde Jack Daniels en Phoenix; hiphop-, house- en dancetempels Stardust, Roxy en The Warehouse. Maar ook Loco Royale (absurditeiten en gekkigheid); Theatre (Paaspops schouwburg), Restolounge (sfeervol restaurant met vooral feestelijke bands); Boomshakalak Soundsystem en de overdekte winkel-lifestyle area Thunder Alley met platenzaak Vinyl Mania, men only Schorem Barbier, Brand Speciaalbier Bar en bikerskroeg Thunderbolt. En dan is er natuurlijk nog Join Us!, het bruisende domein van creatieve geesten die er “hun eigen stukje Paaspop” bouwen. Nieuw dit jaar is blikvanger Elrow midden op het terrein waar op zater- en zondag een collectief van 12 dj’s een mega fiësta grande komen bouwen.

Paaspop