Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

Winnen: Tickets voor Napalm Death, Brujeria grindcore package @ Effenaar

Burjera
Reno van der Looij

Zin in een zondagmiddag metal matinee met grindcore, thrash en deathgrind van de bovenste plank? Dat kan op 21 mei¬†vanaf 16.30uur in de Eindhovense Effenaar met een prima line-up. De ruige grindcore van Napalm Death¬†(foto) mag dan het hoofdgerecht zijn, maar met Brujeria hebben ze een groepje latino’s die ze aardig in de nek hijgen.

Dan krijg je er ook nog eens ‘pit-perfect’ thrash van Power Trip, de grindcore van Lock Up en de punk-metal van Dirty Protest als supports bij. Nu is EUR 22,50 voor een kaartje al een mooie deal, maar als we er nu ook eens 2 setjes van weggeven! Mooie deal toch?

Hoe win ik die kaarten voor Napalm Death en Brujera?

In samenwerking met De Effenaar mogen we dus 2 setjes van 2 kaarten weggeven! Je hoeft slecht 2 dingen te doen om deel te nemen aan de actie. Ga naar de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity. Like het Facebook bericht en vermeld in de comments wie je mee wilt nemen naar deze show. De actie duurt tot 6 april aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!
Napalm Death