Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 2 maart 2024

Scroll to top

Top

Nieuwe namen HELLDORADO

Nieuwe namen HELLDORADO
Guido Segers

Eén van de allerbeste sonische rocktrio’s van de laatste 20 jaar. Een 15-koppig Londens rariteitenkabinet dat punkabilly style rave-ups met country, mariachi en blues mixt. Een catastrofale stuntman die zichzelf in brand steekt. Plus een space/stoner/krautband die een vacuüm creëert waarin tijd en ruimte niet langer meer bestaan.

Ofwel: Triggerfinger (BE), The Urban Voodoo Machine (UK), Captain Catastrophy (BE) en Monomyth (NL) zijn bevestigd voor HELLDORADO-The Incredible Rock & Roll Freakshow, een gloednieuw heavy rockfestijn met freaky side show dat op zaterdag 18 november in het Eindhovense Klokgebouw plaatsvindt. Meer namen volgen spoedig.

HELLDORADO line-up tot nu toe (in alfabetische volgorde)

Bands: Birth Of Joy (NL), Monomyth (NL), Orange Goblin (UK), The Urban Voodoo Machine (UK), Tigre Blanco (NL), Triggerfinger (BE).
Side-show acts: Captain Catastrophy (BE),The Death Do Us Part Danger Show (UK), The Rock ‘n’ Roll Wrestling Bash (D).

HELLDORADO – The Incredible Rock & Roll Freakshow

HELLDORADO is een wild toevluchtsoord voor liefhebbers van het niet-alledaagse die los willen gaan bij machtige internationale bulldozerbands en grootheden uit de metal, stoner/psychedelica, surf, rock-‘n’-roll, heavy trash, hard- en garagerock. Naast deze muzikale pletwalsen kunnen liefhebbers van bizarre en wilde stunts (o.a. degenslikkers, stripsters, waarzeggers, messenwerpers, worstelaars en vuurspuwers) hun hart ophalen bij spraakmakende side show acts.

Op HELLDORADO zijn de bands en de side show acts even belangrijk. Ze vormen samen met een ruim aanbod aan food & drinks een onheilige drie-eenheid. Een theatrale kruising tussen een freakshow, circus, Carnivale, kermis, Jheronimus Bosch’ Tuin Der Lusten, Las Vegas in de jaren twintig van de vorige eeuw, Coney Island, trashy erotiek, Dantes La Divina Commedia en de Twilight Zone: even ongrijpbaar als betoverend. HELLDORADO oogt gevaarlijk maar is gastvrij en geestig.

HELLDORADO Tickets

De gelimiteerde Daredevil Tickets waren in no time uitverkocht. Vanaf vrijdag 7 april om 10.00 uur zijn Reguliere Tickets à €48,- verkrijgbaar via de website.