Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Winnen: Tickets voor Cage + supports @ The Jack

Cage
Reno van der Looij

Cage, dikke power/thrash metal uit San Diego (VS) in The Jack op Stratumseind. Dat gaat op zeker een live feestje worden. De band die is voortgekomen uit de as van Chrusher en Nomad en tourt met het inmiddels 7e studio album ‘Ancient Evil’ op zak door Europa.

De line up wordt deze avond aangevuld met twee flinke support acts. Op woensdag 12 april aanstaande staan namelijk ook het Belgische Guilty as Charged (heavy metal met een vleugje thrash) en Lord Volture (heavy metal) uit Nederland op het podium.

Win kaarten voor Cage

In samenwerking met The Jack mogen we dus 2 setjes van 2 kaarten weggeven! Je hoeft slecht 2 dingen te doen om deel te nemen aan de actie. Ga naar de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity. Like het Facebook bericht en vermeld in de comments wie je mee wilt nemen naar deze show. De actie duurt tot 6 april aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!