Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

Blue Collar Royal Koningsdag festival van Blue Collar Hotel

Blue Collar Royal Koningsdag festival van Blue Collar Hotel
Redactie

Het Blue Collar Hotel in het klokgebouw Strijp-s verbouwd de eerste etage van de parkeergarage t.o. het hotel tot een alternatief muziek podium met het hotelterras als urban amfitheater. Het gratis toegankelijk festival duurt van 12.00 tot 23.00 en biedt een diverse line up.

Dj’s The Night Doctor en Dr. Bakeliet komen vanaf vinyl draaien en vullen de gaten tussen de live acts met calypso, soul, rock, ska en reggae. Het Eindhovense Maggie Magoo bijt de spits af met haar aanstekelijke mix van swing en rock en roll.  Daarna is het de beurt aan Lester T. Raw & his graveside Quartet met murderballads.

Eindhovenaar en oud PSV-er Björn van der Doelen zal songs van zijn nieuwe plaat laten horen. De rock a billy van Bang Bang Bazooka behoeft geen introductie meer, deze heren zijn in Eindhoven en omstreken inmiddels een legende met hun aanstekelijke mix van uptempo rock a billy songs. Afsluiter van het festival zijn The Pine Box Boys uit de USA met bluegrass murder.

Blue Collar Royal koningsdag festival is gratis toegankelijk van 12.00 tot 23.00
Hier vind je het Facebook Event.

 

Let op het Strijp-S terrein is tijdens koningsdag niet toegankelijk per auto.