Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 29 mei 2023

Scroll to top

Top

Booze & Glory viert feest in Blue Collar Hotel

Booze & Glory viert feest in Blue Collar Hotel
Redactie

Op dinsdagavond stond Booze & Glory op het podium in het Blue Collar Hotel voor een avond puike streetpunk. Opwarmer was Remind Them, een band uit de regio. Onze fotograaf Gerrit Smalbrugge wist de avond vast te leggen.

Foto’s: Gerrit Smalbrugge

Booze & Glory uit Londen bezocht dit jaar al twee andere continenten, maar gaat nou ook in Europa toeren. De laatste plaat kwam dit jaar uit, getiteld ‘Chapter IV’, de langverwachte opvolger van ‘Bold As Brass’. Remind Them kwam speciaal voor deze show weer bij elkaar. Leden van de band spelen inmiddels in Tarantino, Righteous KillSuperhero Status en Backbreaker. 

Remind Them

Remind Them

Voor de openingsact is het nog rustig, maar dat mag de pret niet drukken. De zaal loopt goed vol als de hoofdact begint.Met een nieuwe plaat op zak en vol goede moed spelen de Londeners een klassieke portie streetpunk, die wat cleaner en opgepoetster klinkt en bij vlagen wat sea shanty-achtige elementjes heeft. Meezingen is dus eigenlijk gewoon verplicht.

Booze & Glory is zo’n band die een publiek op hun hand weet te krijgen, of het nou bekend is met de muziek of niet. Catchy, strak gespeeld en vooral erg pakkend weet de band het publiek aan het bewegen te krijgen. Er wordt tegen het einde van de show flink gefeest in een goed volle zaal. En dat op een dinsdagavond!

Booze & Glory

Booze & Glory

Booze & Glory

Booze & Glory