Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Win kaarten voor Dynamo Metal Fest

DMF
Reno van der Looij

Ergens is dit een totaal zinloze ticketactie. Want wie heeft nu nog geen tickets voor Dynamo Metal Fest 2017? Met een waanzinnige line-up die de voorgaande edities overtreft. We noteren Gojira, Testament, Devin Townsend Project, Exodus, Entombed A.D., Prong, ToxiK, Vuur en ‘ons eigen’ White Boy Wasted. Daar wil je toch bij zijn.

Mocht je dus enorm hebben liggen snurken of je bent vergeten om kaarten te kopen, dan kun je dat hier alsnog doen. Of een poging te wagen om een setje van 2 tickets te winnen. We geven namelijk in samenwerking met Dynamo Metal Fest 2 setjes van 2 tickets weg! Zien we je op zaterdag 15 juli op de kunstijsbaan in Eindhoven.

Hoe win ik Dynamo Metal Fest 2017 tickets?

Eigenlijk is het heel simpel: vul hier onderstaand je naam en emailadres in. Ga daarna naar ons Facebook bericht over deze actie en deel deze op je eigen timeline (openbaar) of retweet ons Twitter bericht. Voila. Je dingt mee naar een setje kaarten!

De actie loopt tot 8 mei. Je hebt dus ruim de tijd om mee te doen. Op 8 mei maken we de winnaars bekend! GO! (DMF foto artikel door Elke Teurlinckx © voor Eindhoven Rockcity).

DMF