Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

The Sound of Revolution verklapt line-up op Groezrock

tsor
Reno van der Looij

Uiteraard hebben we onze ogen niet in onze zakken. Op Groezrock vonden we de volledige aankondiging van The Sound of Revolution op posters en banners. Die delen we dan maar al te graag met jullie.

A.s. Maandag maakt het festival het zelf via de officiële kanalen bekend. Hoeven we daar niet meer op te wachten in ieder geval. Nieuw op de poster (foto banner hieronder genomen op Groezrock) zijn onder andere Dog Eat Dog, Bishops Green, Back Track en 100 Demons.

Het was al geen misselijke line-up met bijvoorbeeld Sick of it All als headliner. Ook No Turning Back, Cro-Mags, H2O, Cold World, Lion’s Law, Wisdom in Chains, KnuckledustStrength for a Reason Slapshot, Star and Stripes en No Warning stonden al op de poster.

Je weet waar je moet zijn op zaterdag 4 november: Klokgebouw Eindhoven!

TSOR

 

Kaartverkoop TSOR hier | Facebook event TSOR hier