Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Nieuwe single, album en release show voor The 101’s

The101s
Reno van der Looij

Op zaterdag 10 juni aanstaande verschijnt het langverwachte nieuwe album “Counterbalance” van de Eindhovense punkrockband The 101’s en nog diezelfde avond wordt deze live gepresenteerd tijdens de releaseshow in de Eindhovense Effenaar. Vandaag verscheen de tweede single “Pieces” met bijbehorende video die je hieronder kunt checken.

Energiek en aanstekelijk, zo gaat volgens eigen zeggen het nieuwe album klinken. Non-stop vier weken vertoefde de band vorig jaar in de Californische Panda Studios om samen met de Amerikaanse topproducer Sam Pura (The Story So Far, Basement, State Champs) te werken aan de opvolger van het in 2014 verschenen ‘For The Years’. Op zaterdag 10 juni is het dan eindelijk zover: een nieuw album, beter dan The 101’s zelf ooit hadden durven dromen! Het album is vanaf zaterdag 10 juni verkrijgbaar op (gouden) vinyl, cd en natuurlijk via de diverse digitale kanalen.

Releasshow Counterbalance

De band presenteert het nieuwe album Counterbalance in de Effenaar. De vrienden van Harsh Realms, Sealow en ook Tim van Doorn en Sarah Al Kaissi verzorgen tijdens de release show het support-programma van The 101’s. Kaarten voor dit minifestival op zaterdagavond 10 juni kosten slechts € 7,50 (excl. servicekosten) en zijn vanaf zaterdag te koop via www.effenaar.nl. Facebook event hier.

counterbalance