Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Exivious en Extremities @ The Jack

Exivious
Reno van der Looij

Op vrijdag 12 mei staat er een mooie metalen package in The Jack. Exivious speelt één van haar laatste shows. De band met oud leden van onder meer Cynic en Pestilence brengt een mix van instrumentale technische metal, postrock en fusion met een hele eigen sound.

Het album Liminal uit 2013 werd internationaal unaniem goed ontvangen en soms zelfs als een moderne klassieker bestempeld.

Aangezien deze bijzondere act binnenkort er mee ophoudt is het een unieke gelegenheid om ze nog eens live te zien. Als support act staat er een goede bekende uit Eindhoven op het podium. Extremities kennen we natuurlijk onder andere van Dynamo Metal Fest en de uitstekende plaat Rakshasa. Voor deze package geven we in samenwerking met The Jack 2 setjes van 2 kaarten weg!

Win kaarten voor Exivious

In samenwerking met The Jack mogen we dus 2 setjes van 2 kaarten weggeven! Je hoeft slecht 2 dingen te doen om deel te nemen aan de actie. Ga naar de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity. Like het Facebook bericht en vermeld in de comments wie je mee wilt nemen naar deze show. De actie duurt tot 7 mei aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!