Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 30 november 2023

Scroll to top

Top

Winnen: 2x 2 tickets voor Beartooth @ Effenaar

Beartooth
Reno van der Looij

Ja hoor, gewoon nog een ticket actie. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. We zagen de metalcore sensatie Beartooth vorige zomer op Jera On Air nog één van de beste shows (review) van de zaterdag geven. Dat komen de Amerikanen nu even met een headline show dik overdoen in de Effenaar (ism Dynamo en Jera On Air).

Beartooth draait nog niet eens zo gek lang mee, maar heeft in de afgelopen 5 jaar wel naam gemaakt als sterke live act. Ook het meeste recente album ‘Agressive’ uit 2016 werd erg goed ontvangen. Wij mogen 2 setjes van 2 tickets weggeven voor deze show op dinsdag 30 mei aanstaande. Sylar en Ocean Grove verzorgen het support. Tickets hier en Facebook event hier.

Hoe win ik die Beartooth tickets?

Wil jij samen met je vriend, je vriendin of maîtresse naar deze dikke show? Ga naar ons facebook-bericht en tag degene die je wilt meenemen. Zo ding je automatisch mee voor 1 van de 2 setjes kaarten! Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Retweet dan onze tweet en je doet ook mee! Heb je beide? Mooi: dubbele kansen! Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc)..

De actie duurt tot donderdag 18 mei aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!