Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

Loud Bird programma en tijden bekend

Loud Bird programma en tijden bekend
Reno van der Looij

Onder de naam Loud Bird organiseren boekingsbedrijf en evenementenorganisator Loud Noise, tattooshop Free Bird en woningbouwvereniging Trudo een open house in het oude wijkgebouw Brooklyn Square aan de Wattstraat 70.

Met deze open house, een dag met muziek, metal tattoo’s, workshops, kunst en pizza en barbecue & beer, willen de ondernemers bijdragen aan de transformatie van dit bijzondere pand tot een hotspot in de wijk. Het programma voor Loud bird is inmiddels compleet en het tijdschema van de activiteiten aan Brooklyn Square is bekend.

Muziek:
14.00 Anneke Van Giersbergen (ex- The Gathering, VUUR)
16.00 The Dirty Denims

Flash Tattoos van Free Bird Tattoo:
12.00 – 20.00 door Sascha, Carlos en Sjoerd

Paaldansen door Chalans:
13:00 – 13:45 Workshop Sportief Paaldansen
14:00 – 14:45 Workshop lapdance / striptease
15:00 – 15:45 Workshop Exotic Pole
16:00 – 16:45 Workshop Sportief Paaldansen
17:00 – 17:45 Workshop Burlesque

De volgende artiesten/kunstenaars zullen hun schilderijen, beelden, foto’s en sieraden tentoonstellen:

– Peter van Elderen (Peter Pan Speedrock)
– Jos Hoppenbrouwers
– Joris Camps (Rompeprop)
– Eva Heerdink
– Darko Groenhagen
– Paul Verhagen (concert- en festivalfotografie)
– Maureen Centen (Atelier Maureen Centen)
– Lieke Bekkers

Tijdens de open dag wordt ook het limited edition Dynamo Metal Fest t-shirt op de metalmarkt gepresenteerd. Op de metalmarkt kun je ook vinyl, cd’s en DMF merchandise kopen. Verder zullen er de hele dag Bacon Explosions van de BBQ te krijgen zijn (zolang de voorraad strekt natuurlijk), staan de Langharig Tuig en HappyFace Beers (en vooruit, ook ‘gewoon pils’ en frisdrank) voor je koud en heeft Michele van Pizzeria (La Vita è Bella) de lekkerste slices gemaakt.

Datum: Zaterdag 20 mei 2017
Locatie: Brooklyn Square, Wattstraat 70, Eindhoven
Openingstijden: 12.00 uur – 20.00 uur
Loud Bird

Over Brooklyn Square

Brooklyn Square, het oude wijkgebouw aan de Wattstraat 70, is niet alleen bijzonder vanwege de opvallende schilderstijl maar het complex is ook het onderkomen van verschillende creatieve ondernemers. Een gebouw met genoeg ruimte en mogelijkheden, dat zagen ook Tjerk Maas en Paul van Berlo van boekingsbedrijf Loud Noise (bekend van o.a. de Eindhovense festivals Dynamo Metal Fest en The Sound Of Revolution) en tatoeëerder Sascha Sevic van Free Bird Tattoo, waarvan beide bedrijven zitten gevestigd in Brooklyn Square. De open dag is een initiatief van het drietal in samenwerking met beheerder Trudo.

“Trudo wil Brooklyn Square en met omliggende plein transformeren tot een hotspot met internationale aantrekkingskracht en daar leveren wij graag onze bijdrage aan,” zegt Tjerk Maas. De open dag van Brooklyn Square is de eerste maar als het aan het drietal ligt, zullen er zeker meer volgen. “Het is niet alleen een mogelijkheid voor onszelf om ons te presenteren als evenementenorganisatie of tatoeëerder maar ook om andere creatievelingen een podium te bieden,” aldus Maas.