Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 november 2023

Scroll to top

Top

Stone Sour in november naar Eindhoven

Corey Taylor
Reno van der Looij

De Amerikaanse rock/metal formatie Stone Sour komt in november naar Eindhoven. Op 23 november staat de formatie rondom frontman Corey Taylor in het Klokgebouw. De support wordt verzorgt door The Pretty Reckless. De show maakt onderdeel uit van een complete Europese tour en vooralsnog is het de enige Nederlandse show.

Na vier jaar afwezigheid keert de band eindelijk terug naar Nederland. Kaarten voor het concert van Stone Sour en The Pretty Reckless gaan aanstaande vrijdag 26 mei om 10.00 uur in de voorverkoop via www.ticketmaster.nl en kosten 39,00 euro.

Foto header door Jos Berbee (Stone Sour @ Rock am Ring).

 

Stone Sour