Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

Springrock op 1e pinksterdag bij The Jack

Springrock
Reno van der Looij

The Jack doopt 1e pinksterdag om tot 1e PUNKsterdag met Springrock! Een lentedag met vrolijke punk, lekker drinken, een grote barbecue, shotjes sjoelen, en vooral heel veel gezelligheid en muziek.

Voor de Punk representatie heeft The Jack dit jaar met No Matching Socks, He Said No, De Stekkers en Sidewalk, 4 ontzettende leuke bandjes die de punk je om de oren laat vliegen. Tussendoor draaien we plaatjes van NoFX, Misfits, The Offspring, Blink 182, Rancid en meer van dat vrolijk spul…

Eindhoven is met Springrock weer een festivalletje rijker dat dit jaar de 2e editie gaat beleven. Op zondag 4 juni staat midden op Stratumseind in Eindhoven Springrock in het teken van de lente en daar hoort een lekkere barbecue bij! Geen moeilijke voorverkoop, gewoon komen en voor slecht 10,00 euro kun je deelnemen aan deze barbecue! Wel is het handig om op facebook event te laten weten of je komt, zodat er een inschatting kan worden gemaakt voor de inkoop

SpringRock 2017 presenteert

No Matching Socks en He Said no komen net terug van hun Europa tour en geven hun home  coming show! Deze mannen en (hele mooie) vrouw staan erom bekend om zélfs met maar 3 man, een kip en een geit als publiek, de tent plat te spelen. Sidewalk brengt stevige punk uit Utrecht en zijn vrienden van de homecoming bands. Tot slot hebben we De Stekkers met een pot heerlijke primitieve budget rock met een gruizige stoot surf.

No Matching Socks