Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Win kaarten voor Metal Church @ Dynamo

Metal Church
Redactie

Vorig jaar stonden ze nog op Dynamo Metal Fest met een puike show en nu komen ze in juni weer terug naar Eindhoven voor een clubshow in Dynamo: Metal Church.

De Amerikanen onder aanvoering van oprichter en gitarist Kurdt Vanderhoof hebben alweer een tijdje zanger Mike Howe terug in de gelederen en brachten met de teruggekeerde zanger vorig jaar het nieuwe album ‘XL’ uit. Op zondag 11 juni staat Metal Church voor een headline show in Dynamo en nemen als support Comaniac uit Zwitserland mee. Voor dit avondje Thrash geven we in samenwerking met Loud Noise 2 setjes van 2 kaarten weg.

Hoe win ik die Metal Church tickets?

Wil jij samen met je vriend, je vriendin of maîtresse naar deze dikke show? Like dan ons facebook-bericht en tag degene die je graag wilt meenemen. Zo ding je automatisch mee voor 1 van de 2 setjes kaarten! Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Retweet dan onze tweet en je doet ook mee! Heb je beide? Mooi: dubbele kansen! Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc).

De actie duurt tot maandag 5 juni aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!