Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 mei 2024

Scroll to top

Top

Primeur: Tjalling dropt nieuwe muziek

Primeur: Tjalling dropt nieuwe muziek
Guido Segers

Ken jij Tjalling al? Morgenavond doet deze band iets bijzonders, ze gaan namelijk een artwork release doen in plaats van een album release. Dat doen ze live in het Stroomhuis om 20.30 uur. Jij kunt daar bij zijn.

Een combinatie van live kunst en muziek, dat wil je niet missen. Kunstenaar Levi van Huygevoort zal live de album art gaan produceren. Tjalling is het project van Tjalling de Leeuw, hij wordt live ondersteund door een band met leden van Tsar BompalostCTRL en Zoo Children. Dat Rock City Institute levert wat moois af dus! Speciaal vandag kun je de muziek vast beluisteren, right here!

De muziek van Tjalling is één stuk wat ongeveer een half uur duurt. Live gaat dat nog meer los, van poeslieve alternatieve melodieën tot angstaanjagend geschreeuw en doom.
Bij zijn? Je vindt het event HIER.

Stroomhuisje
Vrijdag 2 juni om 20.30 uur
Toegang 5,-