Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Lighttown Blues maakt programma bekend

Lighttown Blues maakt programma bekend
Guido Segers

Eindhoven is een nieuw festival rijker, namelijk het Lighttown Blues Festival op 3 november 2017, wat plaats gaat vinden in het Klokgebouw. De organisatie is in handen van de heren van Loud Noise. Enneh… de tickets zijn nu te koop.

Wat heeft Lighttown Blues zoals te bieden? Nou, niemand minder dan Supersonic Blues Machine (featuring Eric Gales & special guest), Mike Zito, Kenny Wayne Shepherd, Layla Zoë, Aaron Keylock, Revel in Dimes en Hoodoo Monks Dat laatste bandje, schreven we pas nog een stukje over.

Maar liefst acht bands zullen er optreden tijdens Lighttown Blues, verdeeld over twee podia. En om de shows in de grote zaal helemaal in stijl te kunnen beleven, zijn er voor Lighttown Blues Festival ook twee soorten VIP-kaarten te koop. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om met je vrienden of collega’s een eigen tafel te boeken in de speciale BB King Lounge. Lees meer info over het VIP-arrangement bij de ticketsectie.

De kaartverkoop van zowel de reguliere als de twee soorten VIP-tickets is nu van start.

Ticketprijs: € 39 (excl. servicekosten), via www.ticketmaster.nl
VIP-Ticket: € 99 (excl. servicekosten), via www.ticketmaster.nl
VIP-Tafel (4-persoons) in de BB King Lounge: € 950 (incl. servicekosten), via vip@loudnoise.nl. Meerprijs voor meer dan een vierpersoons tafel in de BB King Lounge: € 175 per persoon.