Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

Weer nieuwe toevoegingen voor Eindhoven Metal Meeting

Eindhoven Metal Meeting
Reno van der Looij

Met onder andere My Dying BrideVenom, Haunted, DarkaneDOOL en Pentacle was er al een hele reeks aan namen voor de Eindhoven Metal Meeting 2017 bekend.

Het festival dat op 15 en 16 december wederom 2 dagen in de Eindhovense Effenaar plaatsvindt voegt er nu weer eens zeven acts aan toe. Cult of Fire, Spasm, Jess and the Ancient Ones, Endezzma, Darkfall, Anomalie en Dystopia komen naar de negende editie van dit jaarlijks metalfeestje. Hieronder op de poster de volledige line-up.

De Early Bird Combi Tickets zijn inmiddels UITVERKOCHT. Maar de reguliere weekend tickets zijn beschikbaar via de officiële website van het festival. Voor 85,00 euro (excl. servicekosten) ben je er het hele weekend bij.

EMM