Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 5 maart 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Tyler Bryant & The Shakedown

Win tickets voor Tyler Bryant & The Shakedown
Guido Segers

Op 22 juni staat Tyler Bryant & The Shakedown in het Blue Collar Hotel voor een show. Een geweldige live-band, die ook met de Guns ’n Roses mee op tour gaat als support. Bij zijn? Nou, dat kan gewoon.

Eindhoven Rockcity mag maar liefst 5 setjes van 2 kaarten weggeven. Wat moet je daarvoor doen? Nou, reageren op de bijgaande Facebook post. Komende zondag (18 juni) kiezen wij vijf winnaars uit.

Frontman Tyler Bryant heeft eerder als soloartiest de Robert Johnson Foundation’s New Generation Award ontvangen en het podium gedeeld met niemand minder dan B.B King en Johnny Winter. Het is duidelijk dat Bryant aan talent niets tekort komt, maar samen met een groep gelijkgestemde rockers tilt hij zijn sound naar een nog hoger level! Niet voor niets waren ze al eerder support act tijdens wereld tournees van o.a. ACDC, Deep Purple en Aerosmith.

Check de videoclip Devil’s Keep:

Tyler Bryant & the Shakedown
Donderdag 22 juni
Deuren 20.00
Tickets VVK: 9,50 excl servicekosten http://bit.ly/2r1bhBT
Tickets deur: 12,50