Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni 2024

Scroll to top

Top

Moonshine Wagon naar Blue Collar Hotel

Moonshine Wagon naar Blue Collar Hotel
Guido Segers

Moonshine Wagon is een band die ​​in 2013 in Spanje is ontstaan en bestaat uit Goiatz Dutto (viool, percussie en zang), Joel Bruña (gitaar, banjo en zang) en Ronaldo Nicolaico (contrabas en zang). Op 29 juni staat de band in het Blue Collar Hotel!

Drie muzikanten die helemaal gek zijn van Amerikaanse roots muziek en die in een camperwagen sinds 2013 non stop de wereld rond reizen om te doen wat ze het beste kunnen: muziek maken, rondreizen en dronken worden. In hun shows mengen ze bluegrass en akoestische punk en worden ze omschreven als energiek en niet te temmen!

In hun relatief korte bestaan speelden ze al honderden shows over de hele wereld en komen net terug van een uitgebreide tournee door Zuid-Amerika.  Nu nog te zien in de intieme setting van Blue Collar Theater maar volgend jaar op de grote zomerfestivals door heel Europa.

In het voorprogramma staat Brabants eigen rootsformatie Batenburg Hellbillie! Vergeet de verschrikkingen van pop country en line-Dance, want “Batenburg Hellbillie” speelt een eigen unieke stijl van: “Stampende Bluegrass Rock ‘n Roll”. Diepzinnige, soms duistere teksten vol verdriet Maar ook liedjes over dansen , liefde, bier en bloed komen voorbij. En dat alles, zonder al te veel gedoe, gewoon in je moerstaal.

Blue Collar Hotel
Deuren open 20:00
Entree VVK 6 Euro (excl serv kosten)
Entree Deur 8 Euro
Tickets http://bit.ly/2q9gqXZ