Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Mark Lanegan @ Effenaar

Mark Lanegan
Reno van der Looij

Mark Lanegan Band komt wederom naar Eindhoven. Dit keer met het nieuwe ‘Gargoyle’ in zijn achterzak. Het mag gerust een heerlijk duister en grommend album genoemd mag worden. De boomlange charismatische zanger met de schuurpapieren stem staat op zaterdag 1 juli in de Effenaar.

Met zijn eerste band The Screaming Trees maakte Lanegan minstens zo’n goeie platen dan zijn bekendere grunge-vakbroeders. Maar grote populariteit kreeg hij eind jaren negentig toen hij door Josh Homme werd gevraagd om bij te dragen aan een aantal Queens Of The Stone Age platen. Hierna ging het hard, en naast solowerk, bromt hij ook vaak mee met vakbroeders en -zussen zoals PJ Harvey, Moby, Massive Attack, Slash en Earth. Op 1 juli geen intieme crooners met akoestische gitaar, maar gewoon een dikke rockshow met alle Lanegan klassiekers.

Win tickets voor Mark Lanegan Band in de Effenaar

Zoals gezegd staat de show op zaterdag 1 juli gepland in de Effenaar. Daar krijg je ook 2 support acts bij in de vorm van Lyenn en Duke Garwood. In samenwerking met De Effenaar mogen we namelijk een setje van 2 kaarten weggeven! Je hoeft slecht 2 dingen te doen om deel te nemen aan de actie. Ga naar de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity. Like het Facebook bericht en vermeld in de comments wie je mee wilt nemen naar deze show. De actie duurt tot maandag 26 juni aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!