Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Gratis KommuS festival wederom in Geldropse Kasteeltuin

Gratis KommuS festival wederom in Geldropse Kasteeltuin
Reno van der Looij

Stichting KommuS zet op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli voor het derde jaar op rij het KommuS Festival in de mooiste tuin van Geldrop, juist in de Kasteeltuin. Met al dat groen en het kasteel zelf, hoef je daar verder geen sfeer meer te creëren. Ook zonder een podium vol mooie bandjes en gezellige festivalbezoekers is de locatie al een plaatje.

Het festival met een grote diversiteit aan live (rock) muziek is dit jaar ook weer geheel gratis te bezoeken. Onder het mom “wees geen lul, geef gul” vraagt KommuS de bezoekers om een vrijwillige bijdrage. Of zorg voor goede honger en dorst! Het festival moet het mede hebben van de horeca inkomsten.

Op zaterdag 2 en zondag 3 juli kun je terecht voor spetterende acts, waarbij tribute- en coverbands een belangrijk ingredient zijn. Maar wel allemaal bands die rocken als een tiet. Daarnaast is er op zondag een heuse Kids Area met diverse activiteiten. Kijk op de site voor meer info.

Programma KommuS 2017

Zaterdag 1 juli, terrein open 18:00u-01:00u
Vipers (Queen Tribute)
Re Editors (Editors Tribute)
Ten (Pearl Jam Tribute)
Snake Bite Love (Motorhead Tribute)

Zondag 2 juli, terrein open 12:00u-23:00u
The Blues Brothers Tribute (Blues Brothers Tribute)
AC/DCuk (AC/DC tribute)
Polo ’n Heze (Rowwen Heze Tribute)
Musest (Muse Tribute)
Callahan Clearwater Revival (Creedence Clearwater Revival Tribute)
Hippe Gasten (Kids Rockshow)
Polly Darton (Dolly Parton Tribute)

KommuS

Meer KommuS informatie

Drinken:
Op het KommuS Kasteelfestival betaal je je drankjes met een speciale consumptiekaart, deze is te verkrijgen bij het concumptiekaartverkoop-punt, naast de voordeur van het Kasteel zelf. Op de kaart staan 10 consumpties (10 x bier/fris of wijn). Speciaal bier (Claro en Claro-Tequila) is 1.5 streep (dus 5 speciaal biertjes op 1 kaart). Op zondagmiddag is natuurlijk weer de “Kei Rode Ranja” en het zakkie ships te verkrijgen voor de kid bij de Kids Area bar.

Eten:
Eten betaal je gewoon cash, dit jaar zal naast onze vaste frietbakker;  Jacky’s Friet Extravaganza, er meer food te vinden zijn. Op het grasveld is ruimte om gezamenlijk te genieten van lekkernijen gepresenteerd door het Heerenhuys23. Je kunt op zaterdag al vanaf 18:00u terecht om te snacken of om  aan te leggen bij het popup-restaurant van het Heerenhuys 23.  Op zondagmiddag zal de Kasteel Hoeve aanwezig zijn om met kids lekkere taartjes te maken en versieren.

Betalen:
Op het festivalterrein zelf is geen pin automaat aanwezig! Om cash geld te pinnen moet je in centrum van Geldrop zijn (2 minuten lopen vanuit het festival terrein). Dus betaal je consumptiekaart gewoon ouderwets met cash. Let op, de consumptiekaarten zijn na zondag 2 juli, 23:00u niet meer geldig. Ook consumptiekaarten van afgelopen jaren zijn niet geldig.

Eigen eten en drinken mee nemen is verboden, het KommuS festival is gratis toegankelijk, met de verkoop van drankjes betalen wij het festival, alvast bedankt hé!