Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Tributeland maakt line-up 2e editie bekend

Tributeland maakt line-up 2e editie bekend
Reno van der Looij

Op zondag 5 november 2017 zal het Klokgebouw te Eindhoven opnieuw het toneel zijn voor de tweede editie van Tributeland. Het festival maakt wederom slim gebruik van de voorzieningen die er toch al staan voor het hardcore/punk festival The Sound of Revolution (met oa. Sick of it All, Slapshot, H2O en Cro-Mags) dat een dag eerder plaatsvindt.

!!! WIN NU TICKETS VOOR TRIBUTELAND !!!

De geboekte acts voor Tributeland zullen tot in perfectie de bands de muziek van grote bekende bands naspelen. Onder andere tribute bands van Coldplay, Pearl Jam, Rammstein, Volbeat en Foo Fighters komen naar Eindhoven. Early bird tickets nu in de verkoop voor 17,50 (op = op). Daarna tegen de reguliere prijs van 22,50. Facebook event hier.

!!! CHECK HIER DE TRIBUTELAND TIMETABLE !!!

LINE-UP Tributeland 2017

– Coldplay door Coldplace
– Queen door Vipers – Queen Tribute
– Rammstein door Vannstein – the ultimate Rammstein tribute band
– Muse door Musest
– Iron Maiden door Up The Irons
– Foo Fighters door Four Fighters
– Deep Purple door Purpendicular
– Pearl Jam door Once (a Pearl Jam tribute)
– Volbeat door Volbeatz
– The Cure door the obsCURE

Tributeland