Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Nieuwe bevestigingen voor Helldorado

Helldorado
Reno van der Looij

​​Op zaterdag 18 november aanstaande komt er een einde aan het leven zoals wij dat kennen. Vanaf die dag gelden natuur-, straf- en topografische wetten niet meer.  Het Hof van Eden ligt dan bijvoorbeeld in het Klokgebouw waar in drie zalen HelldoradoThe Incredible Rock & Roll Freakshow plaatsvindt!

Een gloednieuw en uniek heavy rockfestijn met freaky side show. Hier halen bloedstollende stunts de kwantummechanica onderuit en kan een crimineel sterk programma ongestraft zijn gang gaan. Vandaag zijn aan de line-up Big Business (US), Dead Lord (SWE), Imperial State Electric (SWE) en La Muerte (BE) toegevoegd, plus de sideshow act Cunning Stunts Cabaret (UK).

Eerder werden onder meer al TriggerfingerThe Darkness, Orange Goblin en een spectaculaire side show met onder meer The Rock ‘n’ Roll Wrestling Bash en stand-up comedian Bob Slayer aangekondigd. Meer namen volgen. Tickets à  €45,- zijn verkrijgbaar via de website.

Line-up tot nu toe in alfabetische volgorde; meer namen volgen spoedig: 

Bands: Big Business (US), Birth Of Joy (NL), Dead Lord (SWE), Fifty Foot Combo (BE), Imperial State Electric (SWE), La Muerte (BE),  Monomyth (NL), Nashville Pussy (US) Orange Goblin (UK), The Urban Voodoo Machine (UK), Tigre Blanco (NL), The Darkness (UK), Triggerfinger (BE)

Side-show acts: Bob Slayer (UK), Captain Catastrophy (BE), Cunning Stunts Cabaret (UK), The Death Do Us Part Danger Show (UK), The Rock ‘n’ Roll Wrestling Bash (D)

HELLDORADO-The Incredible Rock & Roll Freakshow

HELLDORADO is een wild toevluchtsoord voor liefhebbers van het niet-alledaagse die los willen gaan bij machtige internationale bulldozerbands en grootheden uit de metal, stoner/psychedelica, surf, rock-‘n’-roll, heavy trash, hard- en garagerock. Naast deze muzikale pletwalsen kunnen liefhebbers van bizarre en wilde stunts (o.a. degenslikkers, messenwerpers, worstelaars en vuurspuwers) hun hart ophalen bij stripsters, waarzeggers, spraakmakende side show (circus)acts en stand-up comedians.