Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Kempenerpop 2017 gaat niet door

Kempenerpop 2017 gaat niet door
Guido Segers

Op 16 september 2017 zou Kempenerpop, met een nieuwe organisatie, een nieuwe start maken met het festival dat al 35 jaar bestaat en een begrip is in Waalre. Tijdens de edtie in 2016 kondige de oude organisatie haar afscheid aan en presenteerde de nieuwe zich. Via crowdfunding wilde de organisatie Kempenerpop nieuw leven in blazen.

Helaas is het niet gelukt om het beoogde bedrag op te halen door middel van crowdfunding. Met pijn in het hart moet de organisatie daarom constateren dat Kempenerpop 2017 definitief niet doorgaat.

De organisatie geeft niet op en richt zich nu volledig op Kempenerpop 2018. Met een ietwat vernieuwde koers gaat het festival er in 2018 komen. Het festival is een begrip in Waalre en het zou zonde zijn als het definitief verdwijnt. De organisatie dankt alle donateurs die een bijdrage hebben geleverd, zij krijgen hun geld teruggestort.