Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juli 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor clubshow Sacred Reich @ Dynamo

Sacred Reich
Reno van der Looij

Na vorig jaar een fijne ouderwetse thrash show op Dynamo Metalfest te hebben weggeven, zijn de heren van Sacred Reich alweer terug in Eindhoven volgende maand. Op zaterdag 5 augustus spelen de Amerikanen een clubshow in Dynamo en daar mogen wij in samenwerking met Loud Noise 2 setjes kaarten voor weggeven.

Wil jij samen met je vriend, je vriendin of maîtresse naar deze dikke show? Ga naar ons facebook-bericht en tag degene die je wilt meenemen. Zo ding je automatisch mee voor 1 van de 2 setjes kaarten! Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Retweet dan onze tweet en je doet ook mee! Heb je beide? Mooi: dubbele kansen! Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc)..

De actie duurt tot woensdag 20 juli aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!

Ow ja. Kom op tijd naar de show, want bij Sacred Reich is iedereen VIP! Zie onderstaande afbeelding voor details. Cool toch…. [Foto header door Paul Verhagen voor Eindhoven Rockcity @ Dynamo Metalfest 2016]

Sacred Reich