Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juni 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Volbeat @ Strijp-S

Volbeat
Reno van der Looij

Op dinsdag 5 september is het terrein van StrijpS, buiten bij het Klokgebouw, het toneel voor een avondje rock & roll metal van Volbeat. Dit alles in het kader van een extra ‘leg’ van de Seal the Deal tournee. Deze avond nemen de Denen bovendien Flogging Molly als  en Amorphis als supports mee. Meer info en tickets vind je hier.

Hoe winnen? Deze actie is afgelopen! In samenwerking met Mojo mogen we een setje van 2 kaarten weggeven. Dus wil jij samen met je vriend, je vriendin of maîtresse naar deze dikke show? Ga naar ons facebook-bericht en deel dit bericht (openbaar) op je eigen tijdlijn. Zorg ook dat je de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity even liked. That’s it. Zo simpel is het. De actie duurt tot maandag 24 juli aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend.

Volbeat

Seal the Deal 2017 @ Strijp-S line up:

Volbeat draait alweer een tijdje mee en bracht vorig met ‘Seal the Deal & Let’s Boogie’ haar 6e langspeler uit. Hoewel de plaat wel wat stevige kritieken kreeg, stonden de Denen vorig jaar gewoon in een uitverkochte Ziggo Dome. De hits als ‘Sad Mans Tongue’, ‘Still Counting’ en ‘The Mirror and the Ripper’ zullen het ondersteund door een spectaculaire live-show ongetwijfeld goed doen in Eindhoven.

Flogging Molly is in de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een gevestigde naam in de punkrock. Door Keltische instrumenten als viool, mandoline en accordeon samen te smelten met snoeiharde punkrock creëert de band een geheel eigen en zeer herkenbaar geluid. De livereputatie van de band is vlekkeloos en een show van deze Amerikanen zet gegarandeerd aan tot dansen.

De Finse heavymetalband Amorphis maakte sinds 1990 een grote ontwikkeling door. Ze begonnen als pure deathmetalband maar maakte de switch naar een meer melodisch geluid met progressieve en zelfs folkinvloeden. Volbeat frontman Michael Poulsen is zelf al ruim twintig jaar fan en is dan ook zeer vereerd om samen met de heren op tour te gaan.