Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 maart 2024

Scroll to top

Top

Winnen 2x setje kaarten Cough @ Stroomhuis

Cough
Reno van der Looij

Pitchfork plaatste ze al op dezelfde hoogte als Candlemass, Cathedral, Sleep en Saint Vitus. En daar is niets van gelogen. Cough is het beste wat de afgelopen jaren uit de sludgemoerassen en doomkerkers is opgestegen. Op vrijdag 11 augustus staan deze mannen met een show in het Eindhovense Stroomhuis.

Het Eindhoven herrie gezelschap Throw Me In The Crater mag deze avond aftrappen. Naast Cough staat er vervolgens nog een act uit Richmond, Virginia op de planken: Sinister Haze. Al met al een avondje stevige sludge, stoner, doom en riffs. Facebook event hier. Voor deze package geven we 2 setjes van 2 kaarten weg.

Hoe win ik die Cough tickets?

Wil jij samen met je vriend, je vriendin of maîtresse naar deze show? Ga naar ons facebook-bericht en tag degene die je wilt meenemen. Zo ding je automatisch mee voor 1 van de 2 setjes kaarten! Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Retweet dan onze tweet en je doet ook mee! Heb je beide? Mooi: dubbele kansen! Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc)..

De actie duurt tot maandag 31 juli aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!