Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Win kaarten voor Bryan Adams @ Eindhoven StrijpS

Bryan Adams
Reno van der Looij

De Canadese zanger Bryan Adams geeft op zaterdag 12 augustus een exclusief outdoor concert op Strijp-S. Als support komen deze avond ook Dan OwenK’s Choice en Di-rect mee naar Eindhoven. We geven maar liefst 2 setjes van 2 kaarten weg voor deze show!

Bryan Adams tourt al ruim vier decennia over de wereld met hits als ‘Heaven’, ‘Summer of ‘69’, ‘Please Forgive Me’ en ‘(Everything I Do) I Do it For You’. Bryan Adams verkocht ruim 100 miljoen albums en is daarmee één van de bestverkopende artiesten die de wereld rijk is.

Hoe win je die Bryan Adams tickets?

< Deze actie is afgelopen > In samenwerking met Green House Talent mogen we een 2 setjes van ieder 2 kaarten weggeven. Dus wil jij samen met je vriend, je vriendin of maîtresse naar dikke show? Ga naar ons facebook-bericht en deel dit bericht (openbaar) op je eigen tijdlijn. Zorg ook dat je de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity even liked. That’s it. Zo simpel is het. De actie duurt tot zondag 6 augustus aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend.

Tijdschema en ticketverkoop

Tickets: kaartverkoop via Ticketmaster. Facebook event hier.

Tijdschema (onder voorbehoud):
16.00 uur Deuren Open
​16.30 – 17.15 Dan Owen
17.45 – 18.45 K’s Choice
19.15 – 20.15 DI-RECT
20.45 – 22.45 Bryan Adams

 

BryanAdams