Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

Dynamo gaat op zwart met Black Vault Mass

Dynamo gaat op zwart met Black Vault Mass
Guido Segers

Dynamo heeft een reeks gitzwarte shows neergezet voor het vroege najaar. Daar worden wij wel enthousiast van natuurlijk. Onder de noemer ‘Black Vault Mass’ staan er op dit moment drie shows in de agenda, maar dat is deel van een groter plan begrijpen we.

Black Vault Mass viert voor de eerste keer gitzwart feest op 27 september met niemand minder dan het Britse Winterfylleth met support van Fen en Necronautical.De twee eerste mag je met gerust hart omschrijven als de créme van de Britse black metal (och ja, daar vindt vast iemand iets anders van, begrijpen wij ook wel). We checken eens even wat het idee achter dit concept is.

Black metal is er niet zo vaak in Eindhoven” antwoordt Sander Waterschoot (programmeur bij Dynamo) “Wij willen daarom graag investeren in deze scene om daar wat mee op te bouwen in Eindhoven. Door te beginnen met wat kleinere shows, hopen we een scene te bouwen waar we ook de grotere jongens voor naar Eindhoven kunnen halen.

Kijk, dat is een visie waar we blij mee zijn. Maar het gaat nog wat verder: “Black metal is een genre, wat steeds ruimer wordt. We willen de nieuwe fans aanspreken, maar ook de liefhebbers van het traditionele geluid. Daarvoor moeten we klein beginnen.

We gaan het meemaken dus. Dit is het Black Vault Mass programma tot dusver:

  • 27 september: Winterfylleth, Fen, Necronautical (klik hier voor het event)
    28 september: Bontanist, Hemelbestormer, Gnaw Their Tongues (klik hier voor het event)
    20 oktober: Départe, Ulsect, Witch Trail (klik hier voor het event)

De kaarten zijn al te koop. Make Eindhoven ‘Incktswaert’ again!