Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

H20 annuleert The Sound of Revolution. Battery vervangt.

TSOR
Reno van der Looij

Slecht nieuws voor de fans van H20. De band moet noodgedwongen haar tournee, en daarmee ook de show op The Sound of Revolution, annuleren. Gelukkig is er snel een mooie vervanger gevonden met Battery, de legendarische band ui Washington DC. Het betreft de eerste show in Europa sinds 1998.

Het was natuurlijk al bepaald geen misselijke line-up met bijvoorbeeld Sick of it All als headliner. Ook No Turning, Dog Eat Dog, Bishops Green, Back Track en 100 DemonsBack, Cro-MagsH2OCold WorldLion’s LawWisdom in ChainsKnuckledustStrength for a Reason Slapshot, Star and Stripes en No Warning staan op de poster.Je weet waar je moet zijn op zaterdag 4 november: Klokgebouw Eindhoven! Kaarten hier. Facebook event hier.

Vergeet ook zeker de pre-show in Dynamo niet de avond ervoor. Onder andere Billy the Kid, Toxic Shock en Deathtrap op het podium! Facebook event hier. Tickets a 10 euro hier.

TSOR