Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 april 2024

Scroll to top

Top

Elvis Tribute op gratis Happy Sunday Fest

Elvis Tribute op gratis Happy Sunday Fest
Guido Segers

Happy Sunday Fest vindt op 20 augustus plaats in het Philips de Jonghpark in Eindhoven. Dit nieuwe evenement opent de poorten van het mooiste park in Eindhoven voor een groter publiek. Met een mix van tribute bands, enkele foodtrucks en zomerse terrassen moet dit het ultieme dagje uit worden voor het hele gezin. De organisatie achter Happy Sunday Fest heeft, na verkeerde berichtgeving van enkele media, ervoor gekozen om geen entree meer te heffen voor het evenement. Hierdoor wordt het evenement voor iedereen gratis toegankelijk.

Tribute Bands

De organisatie heeft ervoor gekozen om een selectie te maken van de beste tribute bands die Nederland rijk is. Goede en herkenbare muziek voor een brede doelgroep. Kortom; alle ingrediënten voor een gezellige zondag in het park met vrienden of het gezin. Met enig oog voor historisch besef kan de King of Rock and Roll Elvis Presley niet ontbreken. In de week van Happy Sunday Fest is Elvis Presley precies 40 jaar (16 augustus 1977) overleden. Zijn muziek leeft voort in het repertoire van Calling Elvis ft. Frank Anthony. Deze coverband zal de avond afsluiten met een show van maar liefst 1,5 uur. In het ‘voorprogramma’ staan tribute bands die het repertoire van U2, The Rolling Stones, Mumford & Sons en de Editors vertegenwoordigen. Op het tweede podium zullen de dj’s Fatboy & Slim gedurende de hele dag de lekkerste plaatjes draaien passend bij het sfeer en het moment op de dag.

Kaartverkoop

Aanvankelijk waren kaarten te koop voor Happy Sunday Fest. Echter ontving de organisatie enkele verontrustende berichten van bezoekers die hadden gelezen dat de toegang gratis zou zijn. Nu blijkt dat enkele media zelfstandig een persbericht online hebben geplaatst waarbij is vermeld dat de toegang gratis is. Wij willen als organisatie, zoals de naam al doet vermoeden, een leuke (happy) zondag creëren voor zoveel mogelijk mensen. Om verwarring en teleurstelling (aan de deur) te voorkomen, is er daarom voor gekozen om het evenement alsnog gratis toegankelijk te maken. Mensen die reeds een ticket hebben gekocht zullen benaderd worden en ontvangen hun geld terug of krijgen het aankoopbedrag van de tickets terug in de vorm van consumptiemunten.

Philips de Jonghpark

Happy Sunday Fest vindt plaats in het mooiste park van Eindhoven, het Philips de Jonghpark. Dit park is een verborgen pareltje middenin in Eindhoven. Met zijn enorme bomen, mooie open velden is het een oase van rust middenin de hectiek van een drukke stad. Dit park is in 1920 aan de gemeente Eindhoven geschonken door de familie Philips. In een park met een roemruchte geschiedenis als het Philips de Jonghpark hoort ook een dergelijke muzikale programmering.

Eten & Drinken

Op Happy Sunday Fest kun je naast de muziek uiteraard ook genieten van heerlijk eten en drinken. Er wordt een ruim assortiment dranken aangeboden waaronder enkele speciaal bieren. Op het terrein staan foodtrucks met heerlijke ambachtelijk bereidde maaltijden. Zodoende hoeft de inwendige mens niets te kort te komen.

De organisatie nodigt iedereen uit om te komen genieten van al het goede dat Happy Sunday Fest te bieden heeft in het mooiste park van Eindhoven.

Meer info