Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Life Of Agony als vanouds ijzersterk in Effenaar

Life Of Agony als vanouds ijzersterk in Effenaar
Elke Teurlinckx

Op maandagavond speelde Life Of Agony weer in Eindhoven. De band uit New York doet het altijd goed in de lichtstad (daarover spraken we nog onlangs met ze over in het klokgebouw) en dat was deze keer niet anders. Support kwam van de belgische sensatie (ga dit checken!) King Hiss voor een goed gevulde zaal.

Foto’s: Elke Teurlinckx

De band heeft een nieuwe plaat uit, maar met een schatkamer aan favorieten kwam er deze avond weinig langs van ‘A Place Where There’s No More Pain’. Een paar nummertjes natuurlijk, maar die zou de band niet eens nodig hebben om een goede set te vullen.

De band speelde een dik uur en een kwartier en zette een set neer die gewoon prima in elkaar stak en waarvan de fans genoten. Weinig nieuwe aanwas in de gelederen die op Mina Caputo en de band afkomen, maar wel enorm trouw zijn ze, die fans van het eerste uur. Oude liefde roest niet en dat geld ook voor de muziek van Life Of Agony.