Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Win kaarten voor Cityrock Eindhoven!

Cityrock Eindhoven
Reno van der Looij

De Zweedse rocklegende Europe is headliner van het festival Cityrock Eindhoven. Naast deze legendarische hardrockers bekend van de wereldhit ‘The Final Countdown’, liegt ook de rest van de line-up er bepaald niet om. Ook Navarone, Living Colour, UFO en Fisher-Z staan vrijdag 8 september in het Klokgebouw!

Wil je hier bij zijn? Voor dit nieuwe festival mogen wij in samenwerking met de organisatie 3x 2 tickets weggeven! Dus wil jij samen met je vriend, je vriendin of maîtresse naar dit festival? Ga naar ons facebook-bericht en tag degene die je wilt meenemen. Zo ding je automatisch mee voor 1 van de 3 setjes kaarten! Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Retweet dan onze tweet en je doet ook mee! Heb je beide? Mooi: dubbele kansen! Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc)..

De actie duurt tot maandag 4 september aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!

Cityrock EIndhoven – Klokgebouw, Eindhoven
Met: Europe, UFO, Living Colour, Fisher-Z en Navarone.
Deuren open: 16.00 uur – Aanvang: 17.00 uur
Tickets: Regulier: € 35,00 (excl. servicekosten)