Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

Winnen: 2×2 maal Purpendicular op 8 september

Winnen: 2×2 maal Purpendicular op 8 september
Guido Segers

Ga jij naar Cityrock komende vrijdag? Denk je dat je daarna nog een stukje meer wilt? Dan kan je nu kaartjes winnen voor Purpendicular in The Jack. Dat is de officiƫle afterparty van Cityrock.

Wat moet je doen?

Nou, je moet ons vooral op Facebook even laten weten dat je deze kaartjes wil winnen door te reageren op de post en onze pagina te liken. Op woensdagavond maken wij de winnaars bekend. [Edit: We hebben net uitstel gehad tot donderdagavond…dus donderdagavond]

Wie is Purpendicular?

Purpendicular is zeg maar de ultieme Deep Purple tribute act. Niet alleen speelde de band zo’n beetje overal ter wereld, de heren mochten ook touren met originele Deep Purple leden Ian Paice en Roger Glover. Dat zou toch wel wat moeten zeggen, nietwaar?

Je kunt er natuurlijk sowieso bij zijn, hier is het event.