Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

Win kaarten voor Marilyn Manson @ Klokgebouw

Marily Manson
Reno van der Looij

Op dinsdag 28 november komt Marilyn Manson naar Eindhoven voor een show in het Klokgebouw. De show is onderdeel van de Marilyn Manson – “Heaven Upside Down” tour. De zelfbenoemde ‘Antichrist Superstar’ Marilyn Manson laat zal ook later dit jaar een nieuw studioalbum uitbrengen en heeft onlange onderstaande tweede single losgelaten. Wil jij hierbij zijn? We gaan kaarten weggeven!

Hoe winnen? In samenwerking met Mojo mogen we een setje van 2 kaarten weggeven. Dus wil jij samen met je vriend, je vriendin of maîtresse naar deze dikke show? Ga naar ons facebook-bericht en deel dit bericht (openbaar) op je eigen tijdlijn. Zorg ook dat je de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity even liked. That’s it. Zo simpel is het. De actie duurt tot zondag 1 oktober en dan maken we direct de winnaar bekend.

Header foto © : Reno van der Looij