Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

Win kaarten voor Brant Bjork @ Effenaar

Brant Bjork
Reno van der Looij

Brant Bjork is allang niet alleen meer die heerlijke drummer van Kyuss of Fu Manchu, maar een op zichzelf staand woestijn fenomeen. Bovendien is hij wars van hypes of hokjesdenken en bracht onlangs met ‘Toa of the Devil’ gewoon weer een ouderwets eerlijk en vet rockalbum uit.

Op donderdag 5 oktober komt deze legend naar de Eindhovense Effenaar. Sean Wheeler, nog zo’n woestijnlegende (o.a. Throw Rag) zal Brant bovendien tijdens enkele nummers bijstaan als zanger. Als support mag ons ‘eigen’ Komatsu deze avond het bal openen.

In samenwerking met de Effenaar mogen we iemand blij maken met een setje kaartjes voor deze show. Wil jij hier bij zijn? Je hoeft slecht 2 dingen te doen om deel te nemen aan de actie. Ga naar de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity. Like het Facebook bericht en vermeld in de comments wie je mee wilt nemen naar deze show. De actie duurt tot vrijdag 29 september aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!

(Foto header: Reno van der Looij)

Brant Bjork