Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 februari 2020

Scroll to top

Top

Stroomhuis verandert in Tijdelijk Gesticht op 9 december

Stroomhuis verandert in Tijdelijk Gesticht op 9 december
Guido Segers

Eindhoven is een festival rijker, maar dan is het meer een tijdelijk gesticht wat gesticht wordt in het Stroomhuis door drie enthousiastelingen. Het festival zal één dag duren en heeft een hele lijst toffe namen in petto. Veel magie en DIY op 9 december 2017.

Organisatie

Het feest komt uit de koker van Koen van Tsar Bompa, Roy van Raylin en Barnyard Boogie Bookings en de Stroomhuis crew. Het festival is volledig DIY en non-profit. Najla Poric, student aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten, zal met ons de visuele thematiek onder handen nemen. Zo heeft ze al de poster ontworpen en zal ze in vergelijkbaar thema ‘t Stroomhuis aankleden. De Stroomhuis crew zal zorgen voor eten en drinken. Het is een een-daags-festival met alles erop en eraan. En toch met de underground rauwheid van een reguliere experimentele Stroomhuis avond. Koen gaat DIY kado’s maken voor de eerste 50 binnenwandelende bezoekers.

Bandjes!

Er komen dus ook bands, een hoop underground bands, zowel lokaal als minder lokaal als buitenlands.    Alle soorten punk, maar ook electro, ambient, triphop, noise-pop, noise, garage, grunge en noem maar op komen aan bod. Van de sloophardcore van Gewoon Fucking Raggen tot de bliepjesmanie van A Million Squeeks Will Do You No Harm, de noise van Never, punk van London Bullet, post-rock van Tjalling, country van Hurricane Joe, grunge van SØWT en electro/triphop van Sabberdeya. Oh en punk van Strange Cages, Pizza KnifeTarantinoTRAVØLTA,Gutter Knife en Pressure Pact.

Kaarten

De tickets zijn vrij goedkoop voor wat je ervoor terugkrijgt en daar is de organisatie, evenals op de line-up, best wel trots op.

Early Bird Tickets zijn  7,50
Reguliere voorverkoop is 10,-
Aan de deur 15,-
(en je krijgt dus als je één van de eerste 50 bent een vet gaaf DIY kado)

Hier kun je ze kopen. Niet gaan is eigenlijk gewoon best jammer.