Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 maart 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Botanist in Dynamo!

Win tickets voor Botanist in Dynamo!
Guido Segers

Jajaja… zo kan je toch nog de deur uit deze week! Donderdagavond, Dynamo, Botanist. Zin in? Reageer dan op onze Facebook post om kans te maken op kaartjes voor deze show. We mogen er 2×2 weggeven en dat doen we morgenavond.

Morgenavond kan je dan ook mooi dat gaan vieren met Winterfylleth en Fen in Dynamo. Twee giganten van de Britse black metal scene met lekkere platen uit recentelijk. Afijn, morgenavond laten we het weten. Botanist speelt donderdagavond samen met Hemelbestormer en Gnaw Their Tongues en zal hun unieke green metal ten gehore brengen.

Zielige verhalen mogen, maar krijgen niet per se extra punten. Botanist, donderdagavond, wie wil?