Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 30 november 2023

Scroll to top

Top

Kaarten winnen voor Mr. Big en The Answer @ Effenaar

mrbig
Redactie

Mr. Big? Dat zijn toch die gasten van de wereldhits ‘To Be With You’ en ‘Wild World’! Jazeker, maar die hits zijn tevens wel heel erg a-typisch voor het repertoire van de Amerikaanse hardrockers. Mr. Big is vooral een stevige AOR hardrock band uit de eredivisie in het betreffende genre.

En de Effenaar heeft ze voor een exclusieve Nederlandse show weten te strikken. Als kers op de taart nemen de mannen ook nog eens The Answer mee als support op vrijdag 27 oktober. De perfecte manier om je weekend mee te beginnen.

In samenwerking met de Effenaar mogen we voor deze package mogen we twee setjes van 2 kaarten weggeven. Wil jij hier bij zijn? Je hoeft slecht 2 dingen te doen om deel te nemen aan de actie. Ga naar de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity. Like het Facebook bericht en vermeld in de comments wie je mee wilt nemen naar deze show. De actie duurt tot dinsdag 10 oktober aanstaande en dan maken we de winnaars bekend! GO!