Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 maart 2024

Scroll to top

Top

The Sound of Revolution komt met derde podium

tsor
Redactie

De kaarten voor The Sound of Revolution gaan hard. Ruim 90% is verkocht, dus wacht niet te lang als je er op zaterdag 4 november in het Klokgebouw bij wilt zijn. In plaats van achterover hangen en cashen, pakt de organisatie het even heel anders aan. Er wordt gewoon een compleet derde podium opgetuigd.

Ja je leest het goed; in plaats van 2 podia krijgen we er eentje extra. Met bovendien niet de minste acts: Right Direction (NL), Slander (IT), HAWSER (NL), Brick By Brick (USA) en This Means War (BE) vormen de programmering. En met de eerder bevestigde acts zoals Sick of it All, Cro-Mags, Battery, Slapshot, Dog Eat Dog wilde je dit al niet missen. Over een maandje gaat het los. Oi!

TSOR