Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 februari 2024

Scroll to top

Top

70 acts op 11 locaties: dit wordt Dutch Design Week Music 2017

DDW Music
Reno van der Looij

Tijdens Dutch Design Week (DDW) zijn er in Eindhoven duizenden ontwerpers en bezoekers van over de hele wereld te gast. Voor het derde jaar op een rij voegen de Effenaar en Dutch Design week daar ook nog eens tientallen vernieuwende en spannende artiesten aan toe.

Onder de noemer DDW Music vebreden op 11 locaties meer dan 70 artiesten je muzikale horizon; van snoeiharde hiphop in een kraakpand en vindingrijke electro in een club, tot prachtige pianomuziek in een atelier. Daarnaast zullen vijf ontwerpers je op een aantal concertlocaties verrassen met hun spectaculaire decors. En het mooiste? Met je DDW ticket heb je vrijwel overal gratis toegang!

Eindhoven Rockcity tip DDW Music 2017

Onze tip voor dit jaar is toch wel ASIWYFA (voluit ‘And So I Watch You From Afar…’) in het Temporary Art Center (TAC) op maandagavond 23 oktober. De instrumentale post-rockers staan zonder twijfel aan de top van het genre en brachten de energieke live show al vaker naar Eindhoven. Krijg je er ook nog eens het boeiende Newmoon uit België bij deze avond.

Voor een handig overzicht van alle artiesten, genres, tijden en tickets surf je naar ddw.nl/music