Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Helldorado heeft muzikale programma rond

Helldorado heeft muzikale programma rond
Reno van der Looij

Het op de festivalkalender debuterende Helldorado heeft de line-up rond. Met drie nieuwe acts en de eerder deze maand aangekondigde Tyler Bryant & the Shakedown (catchy bluesy hardrock-‘n’-roll) is de muzikale omlijsting rond.

Ook het Eindhovense Komatsu (Eindhovense groovy stoner), Duel (occulte, onweerstaanbare hardrock/heavy metal met snuifjes fuzz -uit Texas) en Mambo Kurt (Duitse eenmansband annex festivalhit). Eerder noteerden we onder meer Red Fang, The Darkness en Triggerfinger.

Het gloednieuwe heavy rockfestijn Helldorado-The Incredible Rock & Roll Freakshow, dat op zaterdag 18 november zijn eerste editie beleeft in het Klokgebouw in Eindhoven, valt op door zijn buitengewone programma met flink wat adrenaline opwekkende bands waarvan het merendeel niet vaak in Nederland optreedt; met freaky circus side-show acts én met stand-up comedy. Daarnaast zal de sfeer op HELLDORADO dankzij aparte decors, het eigenaardige randprogramma en door de veelal excentrieke bezoekers zèlf ook uniek zijn. Tickets hier.

Bevestigde Helldorado acts

Bands: Big Business (US), Birth Of Joy (NL), Dead Elvis And His One Man Grave (NL), Dead Lord (SWE), Duel (USA), Fifty Foot Combo (BE), Imperial State Electric (SWE), Kid Congo And The Pink Monkey Birds (US), Komatsu (NL), La Muerte (BE), Lords Of Altamont (US), Mambo Kurt (D), Monomyth (NL), Nashville Pussy (US), Orange Goblin (UK), Red Fang (US), The Urban Voodoo Machine (UK), Tigre Blanco (NL), The Darkness (UK), Triggerfinger (BE), Tyler Bryant & the Shakedown (USA)..

(Circus) side-show acts: Captain Catastrophy (BE), Cunning Stunts Cabaret (UK), The Death Do Us Part Danger Show (UK), The Rock ‘n’ Roll Wrestling Bash (D).

Stand-up comedy (in de Cockroach Comedy Chapel): Bob Slayer (UK), Dennis & Denvis (NL), Jeroen Leenders (NL), Lucy Hopkins (UK), Bramedy (NL).